Uw Mandje

 

 

Wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet, dan bestaat de mogelijkheid om het artikel te ruilen of te retourneren zonder opgaaf van reden.
Het is dan geen probleem om deze te ruilen. Echter stellen wij wel enkele voorwaarden. 
Artikelen uit de rubriek “Aanbiedingen” kunnen niet geretourneerd/geruild worden. De te retourneren artikelen moeten nog voorzien zijn van labels en in originele verpakking worden geretourneerd en worden niet teruggenomen als:
1. de artikelen gedragen en/of gewassen zijn,
2. je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen,
3. je de gebruiksaanwijzing en /of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.

 

Condities retourneren


U kunt de retour te zenden artikelen aanmelden via ons contact formulier of via ons e-mailadres: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. <!-- document.write('</'); document.write('span>'); //--> Geef aan welke artikelen u wenst te retourneren. Wij accepteren uitsluitend retouren die vooraf bij ons zijn aangemeld via ons contact formulier of e-mail, en waarvoor de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven, gevolgd zijn. Retouren die niet of niet binnen de gestelde termijn zijn aangemeld en door ons ontvangen zijn, worden niet geaccepteerd. Het artikel/de artikelen dienen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst te zijn geretourneerd. Deze retourtermijn komt bovenop de 14 kalenderdagen die u al heeft door het herroepingsrecht. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer worden ontbonden en is deze definitief.

 

Frankeren retourzending


Adresseer de zending conform instructies in de e-mail, welke je ontvangt na aanmelding van je retour en bied de zending zo snel mogelijk aan bij een postkantoor of servicepunt van TNT Post. Bij de afgifte ontvang je een verzendbewijs met daarop een barcode. Bewaar dit verzendbewijs totdat je retour door ons verwerkt is. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen, ongeacht de reden van het retoursturen.

 

Verwerking van de retourzending


Zowel de aanmelding als de ontvangst van uw retour wordt door ons per e-mail bevestigd. U heeft dan de mogelijkheid om aan te geven om het artikel te ruilen tegen een andere maat of een ander artikel.  Bij ruiling van een artikel uit de nieuwe collectie (= huidig seizoen) voor eenzelfde artikel in een andere maat, neemt E-Stijl eenmalig de helft van verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening. Let op dit geldt alleen voor kleding uit de nieuwe collectie (= huidig seizoen) en mits niet afgeprijsd. De verzendkosten voor retour sturen van het te ruilen artikel komt voor rekening van de klant. Bij retourneren (ontbinding koop van 1 of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) binnen 14 dagen aan u overgemaakt worden.

 

De klant blijft tot ontvangst van de goederen bij E-Stijl verantwoordelijk voor deze goederen.created by PawelDesign.com