Uw Mandje

Een leuke gezellige avond met familie, vriendinnen, buurvrouwen en/of collega’s?  Er is niks leuker dan voor jezelf te snuffelen naar leuke en betaalbare kleding.  Overdag zijn we altijd al zo druk en wordt de lol in het winkelen vaak weg genomen.

                                       

Daarom geeft E-stijl kleding party’s!

Op ons gemak snuffelen in de rekken terwijl we een lekker kopje koffie of thee nuttigen. Wij komen bij u thuis en showen onze collectie leuke, hippe, moderne nieuwe dameskleding bij u thuis op een party.

Wat moet ik doen voor een kledingparty?

Behalve het verzorgen van de drankjes en eventueel wat hapjes, eigenlijk niets. Wij zorgen voor de presentatie van de kleding en als dank voor uw gastvrijheid ontvangt u een leuke attentie. De enige voorwaarde is dat de groep uit minimaal 7 dames bestaat. Een party met modeshow kan geboekt worden op basis van beschikbaarheid en is mogelijk bij minimaal 20 deelneemsters.

Is een kledingparty echt gratis?

Ja, u hoeft geen voorrijkosten, boekingskosten of wat voor kosten dan ook, te betalen. Er hoeft alleen betaald te worden voor de aankopen, die u na contante betaling direct mee kunt nemen.

Hoelang duurt een party?

Doorgaans duurt de kledingparty 1 tot 3 uur, afhankelijk van uw wensen en de locatie. Uiteraard is een kledingparty op zaterdag of zondag ook mogelijk.

Is het ook mogelijk om elders een kledingparty te organiseren?

 

Ook dat is mogelijk, wij kunnen overal in Nederland een kledingparty organiseren. U kunt bijvoorbeeld een zaaltje huren, en bij goed weer is zelfs een "openlucht kledingparty" een mogelijkheid. Ook worden wij regelmatig gevraagd voor party's in cafés, bij verenigingen en bedrijven. In principe is alles is mogelijk, zolang u voldoende aanmeldingen heeft.

 

Direct boeken?   Klik hier 

created by PawelDesign.com