Uw Mandje

 

In Style – Fashion House ( Btw nummer:  254946598B02,  kvk nummer: 57705658, Rabarberstraat 8, Nederland) bedrijft de werkzaamheden voor E-Stijl.nl. Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op deze werkzaamheden.

 

Herroepingsrecht

Je hebt bij E-Stijl.nl na ontvangst 14 dagen de tijd om een besteld artikel dat niet aan je wensen voldoet aan E-Stijl.nl te retourneren. Lees de voorwaarden en procedure op Retourneren. E-Stijl.nl rekent doorgaans per retourzending €5,- aan kosten voor het verzenden van een retour.

 

Orderbevestiging

Wanneer E-Stijl.nl je bestelling via de website ontvangt, krijg je hiervan een bevestiging via e-mail met informatie over jouw bestelling toegestuurd. Controleer altijd of je deze bevestiging krijgt en controleer altijd of de gegevens in de bevestiging kloppen met je bestelling. Neem bij vragen of onduidelijkheden contact op met de klantenservice en vermeld je klant- en/of ordernummer.

Wil je nadat je besteld hebt iets veranderen of annuleren in je bestelling, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice.

 

Levertijd

De normale levertijd voor bestellingen naar Nederland is 7 werkdagen. Mocht de levering vertraging oplopen, b.v. bij grote navraag van bepaalde artikelen of algemene drukte, dan ontvang je in zo'n geval een apart e-mailberichtje hierover.

 

Alle bestellingen worden direct naar het bij E-Stijl.nl geregistreerde leveradres gestuurd. Een pakket dat niet geleverd kan worden, zal ongeopend naar E-Stijl.nl terugkomen; hierbij worden €15 aan kosten in rekening gebracht. Dit zijn de kosten die E-Stijl.nl heeft moeten maken voor het verzenden en weer retour nemen van het pakket.

 

Wij reserveren ons voor uitverkochte artikelen, de voorraden van onze leveranciers en eventuele fouten in de prijzen op de website, in de nieuwsbrief en in ander reclamemateriaal. Het kan gebeuren dat artikelen die je bestelt niet meer op voorraad leverbaar zijn. Deze artikelen worden dan als rest genoteerd. Je krijgt hier in zo'n geval binnen drie dagen na het plaatsen van je bestelling bericht over via e-mail. Neem contact op met met  onze klantenservice  mocht je de bestelling van de rest genoteerde artikelen in zo'n geval alsnog willen annuleren.

 

 

created by PawelDesign.com